LomaHoikan matkailutila
 
 
 
UPEA YMPÄRISTÖ

 
 

Tule katsomaan ja kokemaan! Luonnon keskellä sielun sykkyrät kerivät auki ja arkikin maistuu taas paljon makoisammalta. Saat uusia voimavaroja ja mukavia muistoja, löydät lapsuuden riemut, tavoitat kiireettömyyden ja hiljaisen rauhan.

Täällä on tilaa hengittää ja nauttia luonnosta joko itsekseen tai hyvin suunnitelluista retkistä ja harkiten toteutetuista palveluista kokeneen oppaan kera. Lyhytkin loma hellii aistejasi täällä Kivijärven rauhaisassa ympäristössä.

Kesällä voit kuunnella neulasten rapinaa tossujen alla, etsiä kuusikosta lintuja, maistella marjoja, poimia sieniä,vaeltaa, meloa, pyöräillä, ratsastaa, kalastaa, metsästää, ottaa aurinkoa sekä tietenkin uida ja saunoa. Saunomisen kruunaa pulahtaminen puhdasvetiseen Kivijärveen.

Myös monipuoliset lenkki- ja retkeilypolut tarjoavat liikunnan riemusta nauttiville upeita elämyksiä.

Hiljaisuutta ja Kivijärven rauhaa voi kokea myös Salamajärven kansallispuiston upeilla vaellusreiteillä oppaan johdattelemana tai omatoimivaelluksella.

Talvella Kivijärven luonto tarjoaa mahtavat puitteet esimerkiksi seuraaville lajeille; moottorikelkkailu, lumikenkäkävely, hiihto, pilkkiminen, luonnossa kävely ja patikointi, potkukelkkailu sekä avannossa uinti.

Mieleenpainuvat moottorikelkkasafarimme antavat jokaiselle mahdollisuuden nauttia luonnon kauneudesta ja vauhdin hurmasta. Jokaiselle löytyy sopiva rauhallisesta kelkkaretkestä aina nopeatempoiseen safariin asti! Voit lähteä omin päin tai opastuksen kera.

Järjestämme kelkkaretket ja safarit toiveittesi mukaisesti täyden palvelun periaatteella opastuksesta, välineistä ja ruokailusta aina lentokenttäkuljetukseen asti. Nyt uutuutena myös jännittävä ja hauska yösafari! Moottorikelkkasafarit alkaen 60 euroa/henkilö.

maisema3 (21K)
kenka (17K)
hevonen (9K)
 
 
kelkka2 (13K)

kelkka (17K)