LomaHoikan matkailutila
 
 
 
RENTOUDU TURVESAUNASSA

 
 

Tunnelmallinen LomaHoikan turvesauna tarjoaa unohtumattoman elämyksen, joka virkistää niin kehoa kuin mieltäkin! Hoitoturve sisältää monia hoitavia ainesosia, kuten esimerkiksi humushappoja, humiineja ja fulvohappoja, jotka tunkeutuvat ihon läpi ja sitovat itseensä muun muassa kuona-aineita.

Hoitoturve on luonnonmukainen ja saastuttamaton materiaali. Hoito sopii kaikenikäisille naisille ja miehille.

Turvesauna kuorii ja kosteuttaa, poistaa selluliittia, vaikuttaa lihas- ja nivelkipuihin, tehostaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, on apu atooppiseen ihottumaan, akneen, nivelreumaan, tuki- ja liikuntaelinsairauksiin, urologisiin ja gynekologisiin vaivoihin, hormonihäiriöihin sekä kihtiin, rentouttaa elimistön toimintaa sekä laukaisee stressin!

Hoitokokemukset on kerätty kosmetologeilta, hoitolaitoksilta, jalkojenhoitajilta ja yksityisiltä henkilöiltä, jotka ovat käyttäneet hoitoturvetta.

Tule kaveriporukan, työtovereiden tai perheen kesken kokeilemaan, miten turve saa mielesi virkeäksi ja ihon pehmeäksi! Tai vietä vaikka polttarit, synttärit tai läksiäiset rentouttavassa saunassamme. Kokemus, jonka tulet pitkään muistamaan...

turve