LomaHoikan matkailutila
 
 
 
MÖKKIMAJOITUS

 
 

Tilallamme on viisi kodikasta täysvarustettua hirsimökkiä, jotka sijaitsevat järven rannalla. Lisäksi meiltä löytyy yksi pieni mökki 2-3 henkilölle sekä aivan uusi rantasauna, jonka yhteydessä on myös mukavat majoitustilat.

Mökit 1-4, Kaarna, Kataja, Karpalo ja Kaisla, joiden pinta-ala on 60 m2, sopii 6 + 2 hengelle. Olohuoneessa vuodesohva 2 hengelle, takka, radio ja TV. Keittiössä sähköliesi, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, keitto- ja ruokailuvälineet. Makuuhuoneessa parisänky ja 2 vuodetta ja parvella 2 vuodetta. Lisäksi suihku, wc, sauna, parveke, terassi, oma laituri ja ranta, jossa grillauspaikka pöytineen sekä soutuvene. Hinta 40-75 euroa/vuorokausi sekä 300-520 euroa/viikko.

Mökki 5, Kotiranta, jonka pinta-ala on 42 m2, sopii 4 hengelle. Tupakeittiössä takka, radio ja vuode. Keittiössä sähköliesi, jääkaappi, kahvinkeitin ja keitto- ja ruokailuvälineet. Alkovissa 2 kpl kahden hengen vuodetta. Lisäksi perinteinen sauna, pukuhuone, terassi, oma laituri ja ranta, jossa grillauspaikka pöytineen sekä oma soutuvene. Hinta 50 euroa/vuorokausi sekä 320 euroa/viikko.

Mökki 6, Koivula, jonka pinta-ala on 15 m2, sopii 2 + 1 hengelle. Tupakeittiö, jossa jääkaappi, keittolevy, kahvinkeitin ja keitto- ja ruokailuvälineet. Lisäksi terassi ja grillausmahdollisuus. Hinta 28 euroa/ vuorokausi sekä 190 euroa/viikko.

Rantasauna, jonka pinta-ala on 30 m2, sopiva 2+1 hengelle. Takkatupa, jossa on vuodesohva kahdelle, takka, radio, sähköliesi, kahvinkeitin, keitto- ja ruokailuvälineet. Lisäksi: Suihku, wc, sauna, terassi, grilli, oma ranta sekä soutuvene. Hinta 50 euroa/vuorokausi.

Mökit 1-4 ja rantasauna ovat ympärivuotisia, mökki 5 ja 6 ovat vain kesäkäytössä.

Lapsiperheet ovat erittäin lähellä sydäntämme ja näin ollen otamme kaikki lapsiperheet mökkikylässämme erityisesti huomioon.

Ja myös lemmikit ovat meille tervetulleita!

Lisäksi meiltä löytyy myös sähköistetty matkailuvaunu- ja teltta-alue sekä kota- ja laavualue.

Majoittuville on haluttaessa tarjolla myös aamiainen, lounas ja päivällinen sekä iltapala.

mokkitalvi (23K)
mokkikesa (18K)
alakerta (12K)
alakerta2 (15K)